moji posledni cigaretu jsem si zapalil po precteni knihy allan carr 'navzdy nekurak - easy way' (nevim zda se kniha da v cz sehnat, zda uz byla prelozena). po precteni knihy mi bylo jasne ze ma autor 100% pravdu, ze se s jeho nazorem 100% ztotoznuji a proto uz nemohu dal kourit. (autor nehrozi nemocemi apod. zato vysvetli co koureni je ze socialniho, sociologickeho, financniho a jinych uhlu). prestal jsem kourit bez pomoci naplasti, zvykacek, akupunktury, hypnozy nebo zaklinani, ja prestal kourit v hlave a telo te hlave nasledovalo. to zni jednoduse; to bylo jednoduche, i kdyz chut po cigarete byla. bylo by s podivem, aby nebyla po navyku >30ti let. ale ja kourit nechtel a 'tak jsem si to vysvetlil' a tu kyzenou cigaretu si nezapalil.
po me zkusenosti mohu tuto cestu jen doporucit: pokud si ale nekdo mysli, ze si precte tuto knizku a bude nekurak, tak se plete. ta kniha mu muze pomoci, ale nekuraka ze sebe udela kazdy sam. kdyz chce a je o tom prevedcen. preji vsem, kteri to mysli s prestanim vazne, aby u toho rozhodnuti zustali a vytrvali. zdravim a drzim palce! uznekurak
ps: autorovi naslednici poradaji po celem svete kurzy k nekuractvi s garanci penez zpet, kdyz nekdo zacne kourit do 3 mesicu! a maji podle odhadu ca. 80% uspesnost u lidi starsich 30ti let.
Moje poslední
Autor: Archiv Nekurak.cz, led 17 2010 05:26
3 odpovědí na toto téma
Odesláno 17 leden 2010 - 05:26
Odesláno 17 leden 2010 - 05:26
Ahoj, svoji posledni cigaretu jsem si zapalil vcera, nyni teda nekourim cca 26 hodin (pred tim 10 denne 3 roky). Tim impulsem bylo osobni predsevzeti. Moc jsem si pral kolo, ale protoze je to draha zalezitost, rekl jsem si: neco za neco. Kdyz kolo, tak prestanu kourit.
Kolo jsem si uz objednal a zpoloviny zaplatil, za tri tydny mam platit druhou polovinu a vyzvednout si ho. Kdyz si do te doby nezapalim, koupim ho. Kdyz si zapalim, tak celou akci zrusim.
Drzte mi palecky, a kdybyste chtel nekdo v zari podniknout maly vylet na kole, dejte mi vedet! Pasa
Kolo jsem si uz objednal a zpoloviny zaplatil, za tri tydny mam platit druhou polovinu a vyzvednout si ho. Kdyz si do te doby nezapalim, koupim ho. Kdyz si zapalim, tak celou akci zrusim.
Drzte mi palecky, a kdybyste chtel nekdo v zari podniknout maly vylet na kole, dejte mi vedet! Pasa
Odesláno 21 březen 2011 - 11:03
Ahoj,
Kouřila jsem přes 15 let, během čehož jsem dokázala přestat jen v době těhotenství a to navíc ne 100%
svoji poslední cigaretu jsem típla 7. listopadu 2010 a dodneška si tu hnusnou chuť pamatuju
Bylo to na semináři šťastný nekuřák, který právě patří mezi ty pokračovatele zmíněného Allena Carra. Nevím, jestli bych zvládla sama přestat jen za pomoci knihy, možná jo, ale to prostředí ostatních přestávajících kuřáků bylo hrozně pozitivní a motivující
Každopádně VŠEM kuřákům doporučuju tuto metodu v jakékoliv podobě. Je mi líto těch kuřáků, co s tím pořád válčí a neví, že existuje něco, s čím je to snadné. Knihu seženete tady: http://www.kosmas.cz...prestat-kourit/
seminář tady: http://stastnynekurak.cz
Jde jen o to, najít odhodlání nebo tu chuť se sebou něco udělat, pak už to jde samo. Neměla jsem ani absťáky, ani jsem nepřibrala na váze, prostě paráda. Všem držím palce!!!
Aška, nekuřák a už nikdy jinak
Kouřila jsem přes 15 let, během čehož jsem dokázala přestat jen v době těhotenství a to navíc ne 100%
Každopádně VŠEM kuřákům doporučuju tuto metodu v jakékoliv podobě. Je mi líto těch kuřáků, co s tím pořád válčí a neví, že existuje něco, s čím je to snadné. Knihu seženete tady: http://www.kosmas.cz...prestat-kourit/
seminář tady: http://stastnynekurak.cz
Jde jen o to, najít odhodlání nebo tu chuť se sebou něco udělat, pak už to jde samo. Neměla jsem ani absťáky, ani jsem nepřibrala na váze, prostě paráda. Všem držím palce!!!
Aška, nekuřák a už nikdy jinak
Odesláno 23 duben 2012 - 11:51
já se stále odhodlávám v kouření přestat, v positivním smyslu závidím všem, kteří se odhodlali a kouření nechali.. Kamarád přestal díky elektronické cigaretě, myslíte si, že je to možné? Samozřejmě je nutná i vůle, jako u všech odvykacích pomůcek...
1 Uživatel(-ů) si právě pročítá toto téma
0 uživatelů, 1 hostů, 0 anonymních uživatelů