No hele lidi, jedni tu kalite na kuraky, druzi na nekuraky. Todle nikam nevede , ale v cem je podstata diskuzniho fora ? Hmmm no nic, nechame toho. To co jsem chtel chtel rict je, ze jsem BYL nekurak, ano ctete to zpravne, tj ted kourim. Z pocatku machrovinka, ted ... odnauceni kuraci a stali kuraci vedi, soucast zivotniho stylu. Treba kdyz nekam jdu, zapalim si, ale nejak nad tim nepremyslim. Proste to prijde samo a uz mam tu trubku v tlamicce. Uz me to celkem stve a to je mi teprv 19 Ale t co jsem chtel rict ... hmm to uz sem jednou psal ... vy tu rikate, ustanovime mista, kde se nesmi kourit - to jich neni malo ? Reknete mi nekdo nejakou budovu, kde se muze kourit ? ZADNA (no skoro zadna), vlak ... v jednom vlaku o 12 vagonech je jeden kuracky vagon a to ma kuracka kupe snad jen 2-3 .. ale zazil sem i celej vagon. Kamoska jela z Prahy (mimochodem, kvuli ni omezuji a snazim se postupne prestat - uvidime - za vsim hledej zenu v kurackem kupe, ze nikde jinde nebylo misto a stezovala si mi, ze tam ten hnusnej kurak kouri a ji to vadi - to vite, odnaucena kuracka, to je to nejhorsi. No a ted, videli jste nekdo kuraka, co si stezuje v kupe u nekuraku, ze si tam nemuze zapalit ? NE. S temi zastavkami, to souhlasim, udelal bych zonu K a NK.
Proste nekuraci rikaji kurakum, ze je utlacujeme, ale vemte si treba me. Chodim na gymnazium, ted maturuju a 2x v tydnu, i pres vsechen stres, si ve skole proste nezapalim, protoze nemuzeme opoustet skolu a tak ja 6 hodin sedim na zadku ve skole bez jedine dosku. V jine dny jsou prestavky na obed - to muzeme odejit Myslite, ze dospelym kurakum na skole nekdo dovoli si jit zapalit ? NE nedovoli, ale s tim mi nic nenadelame. Nekuraci si mohou spoustu veci prosadit, my NE. Takova je situace. Ani jedna zainteresovana strana si nechce pripustit, ze dela chyby .... tak to je, tak to bude. Koureni je spatne, to ano, ale proc tolik "trestat" kuraky - ano pocitil sem to hodnekrat na vlastni kuzi. Chlastat muze kazdej, to je uplne jedno, ale uvidite cloveka s cigarem a je to zavislak, hulvat, hovado, narkoman, troska .... ten kdo pije dopada kolikrat i hur, ale na to nikdo neukaze. Tak, snad se vam to libilo, vim, ze se vam nektere me nazory (asi vetsina) bude pricit v krku, ale snazte se pochopit kuraky, jako kuraci chapou nekuraky ... aspon ja, pokud to nekomu vadi a rekne mi to, odejdu opodal, nebo to tipnu. A tak by to melo byt, nemyslite ?
Strana 1 z 1
Reakce - ani nevím na co
Share this topic:
Strana 1 z 1

Nápověda

MultiQuote