Nekuřák.cz: Okolí - Nekuřák.cz

Jít na obsah

0
Strana 1 z 1
  • Nové téma nemůžete založit
  • Odpověď nemůžete přidat

Okolí

#1 Uživatel není přihlášen   Archiv Nekurak.cz 

• Member
  • Skupina: Administrators
  • Uživatelem od: 17-leden 10

Posted 17 leden 2010 - 04:59

Ahoj, na rozdíl od všech se již snažím začít kouřit, ale stále je mi potom tak zle, motá se mi hlava, zvracím atd. Chtěl jsem si jen tak zapálit s půvabnou kamarádkou, co mi nabídla cigaretu a ono tohle... od té doby se snažím překonat ty pocity. Ani asi po deseti šlukovaných cigaretách denně po dobu měsíce mi nepřestalo být zle. Experimentuji na sobě ne proto, že se snažím dopadnout jako vy a marně se pak snažit přestat. Asi mám štěstí, že to mé tělo naprosto nesnáší a že prostě kouřit ani nemohu. Zajímal by mě Váž názor, je možné, že jsem proti tomu naprosto alergický, nebo je to psychickým odporem, který k tomu jinak mám. Má zvědavost mě donutila v 25 letech k tomuto experimentu, radši toho zanechám, než bych se stal závislým na něčem, po čem je mi hrozně zle. (už se mi stává, že mám chuť a pak je mi z toho jen zle). Bohužel nikdy asi nepřijdu na kloub tomu, co na tom kouření ti kuřáci mají... co je tak uspokojuje.
P.S. Jsem zvědav, co mi sem (za opovržení) jako bývalému militantnímu nekuřákovi za tuto hloupost (experimentování se závislostí...) sem napíšete, když se sami jí nemůžete zbavit...
0

Share this topic:

Strana 1 z 1
  • Nové téma nemůžete založit
  • Odpověď nemůžete přidat

1 Uživatel(-ů) si právě pročítá toto téma
0 members, 1 guests, 0 anonymous users